Direct informatie: 0529 851110Makelaardij Sallandse Huizen

Sallandse Huizen zet de markt op scherp!

Sallandse Huizen zet de markt op scherp!

De huizenmarkt is veranderd. Vanuit Sallandse Huizen veranderen wij mee. Waarom meer betalen als het niet nodig is? Vanaf nu bieden wij zeer scherpe tarieven aan met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Hoe is dit mogelijk? Huizen staan korter te koop hierdoor kunnen wij u nieuwe tarieven aanbieden. Scherp tarief voor u met dezelfde service en betrokkenheid die u van ons gewend bent. Hogere verkoopprijs voor uw woning met lage verkoopkosten. Wij hebben inmiddels in de afgelopen jaren bewezen, dat wij alles in huis hebben voor een optimaal verkoopresultaat! Voor meer informatie: Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sallandse Huizen: Open, Eerlijk, Transparant en Vakbekwaam.

Sallandse Huizen | Burg. Backxlaan 333 | 7711 AD Nieuwleusen | Tel. 0529 - 851110

© Copyright 2023

Makelaardij Sallandse Huizen