Direct informatie: 0529 851110

Nog maar 2 appartementen te koop!

Bent u op zoek naar een unieke woonlocatie in Nieuwleusen? En wilt u optimaal comfort? Dan is een woning in de Kerkenhoek de ideale plek voor u.

Het appartementencomplex ’de Kerkenhoek’ wordt in het centrum van Nieuwleusen gebouwd; een unieke locatie met alle faciliteiten op loopafstand. Zo vindt u op een steenworp afstand een winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, het Palthebos en het openbaar vervoer. De A28 bereikt u met de auto binnen 10 minuten en het centrum van Zwolle in minder dan 15 minuten. Het nieuwbouwproject bestaat uit drie woonlagen. Op de begane grond bevinden zich een grand café, vijf appartementen, de externe bergingen en de parkeerplaatsen. Op de eerste en tweede verdieping zijn er in totaal vijftien appartementen gevestigd.

Sallandse Huizen | Burg. Backxlaan 333 | 7711 AD Nieuwleusen | Tel. 0529 - 851110

© Copyright 2020

Makelaardij Sallandse Huizen