Direct informatie: 0529 851110

Over ons

Even voorstellen

In 2013 zijn wij gestart met “Makelaardij Sallandse Huizen”. Makelaardij Sallandse Huizen richt zich op alle zaken rondom onroerend goed in heel Salland. Sindsdien hebben wij veel klanten van dienst mogen zijn met betrekking tot taxeren, verkopen, aankopen en verhuren van hun woning. Een periode waar wij veel met klanten in gesprek zijn geweest en advies op maat hebben gegeven. Het was ook een periode van groei. Inmiddels staat een gevarieerd woning aanbod op onze website: Makelaardij Sallandse Huizen.

Het kantoor is gevestigd in Nieuwleusen aan de Backxlaan 333.

Service

Makelaardij Sallandse Huizen besteedt veel aandacht aan de wensen van de klant en biedt deskundige bemiddeling bij de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning. Kwaliteit en een actieve werkwijze staan hoog in het vaandel, net als transparantie.

Met onze resultaatgerichte aanpak bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat. Bij Makelaardij Sallandse Huizen is het mogelijk een volledig pakket af te nemen of een keuze te maken uit verschillende deeldiensten. De kosten zijn vooraf bij u als klant bekend, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Bij ons betalen onze klanten pas bij verkoop van de woning en zonder bijkomende kosten. Dus transparantie.

Andy Haddocks,
Makelaar / Taxateur

 

Sallandse Huizen | Burg. Backxlaan 333 | 7711 AD Nieuwleusen | Tel. 0529 - 851110

© Copyright 2024

Makelaardij Sallandse Huizen