Direct informatie: 0529 851110

Aankoop woning

Een onderbouwd advies

Een weloverwogen onderhandeling, de laagst mogelijke prijs voor een woning, kopen zonder zorgen: wij begeleiden u graag.

Stap 1: oriëntatie

De eerste stap is de oriëntatiefase. U maakt aan ons kenbaar wat uw wensen zijn betreffende uw nieuwe woonhuis. Wij verrichten onderzoek en gaan op zoek naar de voor u ideale woning. Vervolgens maken wij een afspraak om het pand samen met u te bezichtigen.

Stap 2: advisering

Na de woning te hebben bezichtigd adviseren wij u inzake de bouwkundige staat, een reële koopprijs, courantheid van het betreffende pand en de eventuele juridische zaken rondom deze woning.

Stap 3: bieding

Wij voeren de onderhandelingen voor u. Vooraf bespreken we in onderling overleg de maximum aankoopprijs, de voorwaarden en het moment en de wijze van bieden. Tevens wordt er juridisch onderzoek verricht en is het mogelijk een bouwtechnische keuring uit te voeren.

Gefeliciteerd:

Zodra er overeenstemming is bereikt zorgen wij ervoor dat de koopakte wordt opgesteld,

Stap 4:

Desgewenst kunnen wij u begeleiden bij het zoeken naar een voor u gunstige hypotheek. Vervolgens gaan we samen het pand nogmaals inspecteren en brengen we een bezoek aan de notaris voor het plaatsen van de handtekeningen. Proficiat met uw nieuwe aankoop!

Sallandse Huizen | Burg. Backxlaan 333 | 7711 AD Nieuwleusen | Tel. 0529 - 851110

© Copyright 2024

Makelaardij Sallandse Huizen